Musica Mundi

Datum/Tijd
07/12/2018
20:00 - 22:00
iCal - Google

Locatie
Sint-Maartenskathedraal IeperPrijs
Ticket: € 35,00
Ticket 55+: € 35,00
Ticket jeugd: € 25,00Foto D.R.


Musica Mundi

‘Schitterend jong Talent’

Musica Mundi wil jongeren met het hoogst muzikaal niveau aantrekken. Dit alles gebeurt op initiatief van de familie Kerbel, die niet alleen les geeft aan de jongeren maar die samen met deze jonge talenten musiceert. De jongeren putten hieruit energie die zij nadien niet meer kunnen missen.
Reeds 19 jaar organiseert Musica Mundi met succes een zomerstage voor jonge musici. Dit deed Leonid Kerbel en zijn vrouw Hagit Hassid-Kerbel de noodzaak inzien om een lagere en middelbare school voor jonge musici op te richten waarin het algemeen onderwijs kan gecombineerd worden met professioneel muziekonderwijs, beiden van topniveau en dit los van de financiële thuissituatie. Dankzij sponsors en mecenassen kunnen diegenen die hieraan nood hebben hun verblijfskosten en muzikale opleiding betaald worden (www.musicamundi.org).
In september 2018 zal de school haar deuren openen te Waterloo in het voormalige klooster van Fichermont. De school richt zich tot jongeren (géén wonderkinderen) die kunnen uitgroeien tot grote artiesten met meer aandacht voor de muziek dan voor een latere carrière.
Dit concert, gebracht door muzikaal bijzonder begaafde jongeren van over de hele wereld tussen de 10 en de 20 jaar, zal een gevarieerd programma kamermuziek aanbieden van klassieke en modernere componisten. Een unieke belevenis!

Concert gebracht door Amade vzw met medewerking van WestClassic.


Onze sponsors vindt u onderaan                                                          Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door


 

 

 

Deel dit evenement via sociale media